ACTUAL

Care sunt cele mai solicitate curse internaționale

MĂDĂLINA A.

Romania-Germania sau Romania-Anglia si retur sunt doar doua dintre cele mai solicitate curse de transport international de persoane in 2016, potrivit Institutului National de Statistica (INS). Fie ca merg la lucru sau in vacanta, aceste doua destinatii au devenit tot mai solicitate, odata cu exodul emigrarilor.

De cele mai multe ori, romanii aleg sa se intoarca in tarile unde muncesc prin intermediul firmelor de transport persoane pentru ca este mai ieftin decat o calatorie cu avionul, iar bagajele suplimentare sunt taxate cu 2 euro, comparativ cu tarifele practicate de companiile aeriene, care pot ajunge si la 20 de euro per bagaj.

Dincolo de costuri, romanii mai au o teama: zborul cu avionul. Iar daca luam in considerare ultimele accidente aviatice, constatam ca firmele de transport international de persoane castiga tot mai mult teren.

Deși petrec de 6 ori mai mult timp în autocar, pentru românii care merg în Anglia sau Germania este o bună posibilitate de a admira priveliștile și de a se încarca cu energie. Mai mult, companiile care fac adesea curse Romania Germania au investit în microbuze și autocare moderne, dotate cu aer condiționat și scaune reglabile, făcând călătoria mult mai comoda.

Deși drumul Romania Anglia durează, în medie, între 16-20 de ore, românii care aleg cursele de transport persoane cu autovehicule nu se simt deloc inconfortabil. Multe dintre autocarele companiilor sunt de ultimă generație, având sisteme audio-video individuale și chiar toaletă proprie. În plus, primesc gratuit și o gustare, apa, ceai sau cafea.

Tot mai multe companii de transport internațional de persoane își iau clienții chiar de acasă. Ce înseamnă asta? În primul rând, că nu mai trebuie să care bagaje greoaie și voluminioase către autogară și să piardă timp valoros. Prin acest serviciu, companiile de transport persoane câștigă loialitatea clienților, mai ales că serviciile sunt create pentru a le veni în sprijin.

Poți face rezervări online, oricând, iar prețul este același! Nu trebuie să aștepți reducerile la bilete sau stai la cozi interminabile pentru check-in. Pentru că tot mai multe companii de transport persoane și-au deschis reprezentante în marile orașe din România, poți cumpăra bilete atât online, cât și de la sediu. În plus, clientul stabilește care este destinația finală. Dacă în cazul zborurilor, avionul te poate lăsa și la câțiva kilometri de destinație, în cazul curselor internaționale de transport persoane îi spui șoferului unde să te lase, fără a percepe alte taxe.

Serviciile de transport persoane sunt personalizate. Nu doar prin faptul că un client este luat de la destinația precizată, ci și prin faptul ca el este singurul care impune unde dorește să fie lăsat când ajunge în Germania sau Anglia. Mai mult, cu fiecare client căruia îi sunt respectate cererile, companiile de transport internațional de persoane câștigă încredere și recomandări.

Mașinile folosite pentru cursele România-Anglia sau România-Germania sunt noi și prevăzute cu sisteme moderne de sigurantă, iar experiența șoferilor, supra-calificați, fac din fiecare călătorie o bună posibilitate de a se bucura de priveliști, până la locul de destinație.

Orar de plecare flexibil. Pentru cele mai solitate destinații, companiile de transport internațional de persoane asigură plecări zilnice. Mai mult, și ofertele sunt foarte avantajoase: atât pentru Germania, cât și pentru Anglia, prețul biletelor pleacă de la doar 100 de euro/persoană, iar copii cu vârste până în 4 ani, sunt scutiți de plată.

Experiențe de neuitat. Fie că românii călătoresc către destinațiile de vacanță sau se întorc la lucru în țările adoptive, fiecare călătorie este o experiență unică, sigură și foarte plăcută.

Tur-retur cu un singur click. Poți cumpăra, direct de pe site, biletele de călătorie dus-întors, cu destinația Anglia sau Germania. Așa poți petrece relaxat în vacanță sau ai certitudinea că vei găsi un loc disponibil pentru a reveni în țară, de sărbători.

Preluat de pe agerpres.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s