ACTUAL

Controalele și activitățile polițiștilor prahoveni în ultimele 24 de ore!

CLAUDIU G.

Efectivele de poliție rutieră din Prahova au organizat și desfășurat două acțiuni având ca scop prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Astfel, au fost verificați cu aparatul etilotest 83 de conducători auto și au fost controlate 112 de autovehicule de transport persoane și mărfuri.

Având în vedere neregulile depistate, polițiștii rutieri au constatat 192 de contravenţii, sancționând astfel diferite abateri de la legislaţia rutieră (43 pentru viteză excesivă; 31 pentru neutilizarea centurii de siguranță, 10 pentru pietoni etc.). Totodată, ca măsuri complementare, au fost reţinute 14 permise de conducere şi au fost retrase nouă certificate de înmatriculare auto.

De asemenea, dispozitivul de siguranță publică a acționat pe raza întregului județ în vederea menținerii unui climat de normalitate civică. În urma activităților de patrulare în mediul urban, agenții de siguranță publică au aplicat 148 de sancțiuni contravenționale, dintre care: 65 pentru diferite încălcări ale prevederilor Legii nr. 61/1991, 61 la O.U.G. nr. 195/2002, șapte la Legea nr. 12/1990 etc., în valoare totală de660 lei. În același timp, agenții de siguranță publică au verificat 207 autovehicule și au legitimat 435 de persoane.

În aceeași perioadă, în mediul rural au fost sesizate 14 infracțiuni și constatate 78 de contravenții (24 la Legea nr. 61/1991, 45 la O.U.G. nr. 195/2002 etc.). De asemenea, au fost legitimate 619 persoane și au fost controlate 327 de autovehicule (20 de testări alcoolscop).

Dă-ne like ca să citești cele mai noi știri direct pe Facebook! 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s