POLITIC

S-a votat! Tinerii care au participat la alegerile TNL de sâmbătă au fost dați afară din PNL

ELENA V.

Miercuri, 11 octombrie, în jurul orei 17:00, mai mulți tineri din cadrul organizației TNL Ploiești s-au adunat pentru a protesta la ședința de astăzi a PNL Prahova. Tinerii consideră, însă, că nu este vorba de niciun protest, ci numai de o adunare.

UPDATE 19:00 Iată ce spune deputatul Răzvan Prișcă, purtătorul de cuvânt al PNL despre hotărârea Biroului PNL:

UPDATE 18:33 În urma sedinței din Biroul PNL, seniorii ai luat hotărârea ca cei care au participat la alegerile TNL de sâmbătă să fie radiați din partid. Se pare că aceştia au posibilitatea să se reînscrie în partid începând de mâine. După aflarea hotărârii seniorilor, reprezentanții TNL nu au mai făcut nicio declarație presei. Se pare că s-a hotărât de comun acord ca de acum încolo nemulțumirile să rămână în sânul partidului.

UPDATE 18:20 Gest inedit al tinerilor liberali! Membrii TNL Ploiești vor să îi dăruiască Secretarului General PNL Prahova Alin Moldoveanu un set de radiere.

Asta deoarece Moldoveanu a spus că persoanele ce vor participa sâmbătă la sedință vor fi radiați din partid. Până la această oră sedința seniorilor este în plină desfășurare.


UPDATE 17:39 Tinerii din cadrul TNL Ploiești au ieşit din sediul PNL Prahova pentru a-i aştepta pe seniori să voteze. Iată mai jos declarația președintelui TNL Prahova:

Citește și: Tinerii din PNL Ploiești, amenințați că vor fi excluși din partid. Ayad al Hasoon, atac dur la adresa lui Alin Moldoveanu: „are o atracție pentru Kim Jong-un”

Alexandri Nicolae despre scandalul dintre tinerii și seniorii din PNL: „din punctul meu de vedere adunarea generală de la tineret este nulă”

„Astăzi am venit în ședința Biroului Permanent Județean a PNL Prahova în calitate de invitat, împreună cu colegii mei din organizația de tineret, aproximativ 40 la număr, ca să asistăm la radierea organizației de tineret. Eu sunt aici ca să apăr organizația de tineret, nu ca să mă apăr pe mine, eu m-am pus pe locul doi.

Acești tineri au muncit pentru oamenii ăștia care astăzi vor să îi dea afară, nu au primit nimic de la partid și după ce s-au văzut în Parlament acum vor să radieze organizația de tineret pentru a veni alta nouă și a proceda exact cum au procedat și cu noi”, a spus Ayad Al Hasoon.

Preluat de pe ziarul Incomod

Dă-ne like ca să citești cele mai noi știri direct pe Facebook! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s