SOCIAL

FOTO-VIDEO. Sebastian Ștefan, spectacol de magie unic în țară

DIANA A.

Astăzi, 29 octombrie, tânărul magician din Ploiești, Sebastian Ștefan, a prezentat noul său spectacol de magie. „Totul îți aparține” este numele show-ului, aproximativ 100 de persoane participând duminică seara la premiera acestuia. 

Pasionat de magie încă de mic, Sebastian a început să facă trucuri mai întâi pe stradă, iar mai apoi a ajuns să își prezinte numerele în fața a sute de persoane, pe scenele din Ploiești.

Încă de la începutul serii, Sebastian a declarat pentru reporterii Săptămâna Prahoveană că are emoții, însă ne-a promis un spectacol în adevăratul sens al cuvântului:

„Mi s-a părut cea mai reușită prestație a lui Sebastian de până acum. Am mai fost și la alte spectacole de ale sale, însă de atunci și până acum a evoluat pe bune. Mi-a plăcut”, a spus unul dintre spectatorii prezenți în sală.

Iată mai jos imagini din timpul spectacolului:

„În seara asta nu numai că a fost premiera show-ului, ci a fost prima oară când într-adevăr după ce am plecat de pe scenă am plâns. Am plâns probabil fiindcă am trăit momentul și povestea odată cu voi, probabil de la emoții, probabil datorită vouă… Ce contează oricum?

Am scris și am lucrat foarte mult la acest show și vă mulțumesc din suflet celor care ați fost prezenți și pentru că pentru o oră ați acceptat să intrați un pic în lumea mea și să vedeți că totul vă aparține”, a scris Sebastian Ștefan pe Facebook după spectacolul de duminică seara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s