CULTURĂ

Gladiatorii sunt pregătiți! CSU Ploiești înfruntă sâmbătă Steaua II București

ELENA V.

Gladiatorii sunt pregătiți să intre în arenă, la Sala Olimpia! Sâmbătă, de la ora 19:45, CSU Ploiești va încerca să repete scenariul confruntării dintre David și Goliat, în meciul cu Steaua II București. Vă așteptăm la Sala Sporturilor pentru a susține viitorul baschetului ploieștean! Intrarea este liberă!

banner-emag-sph

“Ploieșteni pentru Ploiești”, împreună suntem mai puternici!

„Gladiatorii invadează “Olimpia” CSU Ploiești – Steaua II București, sâmbătă, ora 19:45 După debutul încărcat de emoții pentru tinerii noștri jucători, în campionatul Ligii 1 de seniori, în meciul cu Dinamo București, la care au asistat, din tribunele Sălii Sporturilor “Olimpia”, peste 1.000 de spectatori, Clubul Sportiv Universitar Ploiești este pregătit să întâmpine un alt nume cu greutate în baschetul autohton.

Formația satelit a vicecampionei României, Steaua București, sosește sâmbătă, la Ploiești, pentru un nou joc din care, așa cum v-am obișnuit, dorim să facem o sărbătoare pentru toți fanii noștri, indiferent de vârstă.

Deși, pe plan sportiv, suntem conștienți că oaspeții noștri pleacă, din start, cu prima șansă, alături de dumneavoastră, suporterii fideli, vrem să dovedim că surprizele sunt pentru cei care cred cu adevărat în puterea forțelor proprii.

Așa cum mitul lui David și Goliat prezintă triumful unui om obișnuit în fața unui gigant, fapt ce a servit, de-a lungul mileniilor, drept exemplu și motivație pentru toate popoarele plecate la război pentur a-și apăra tărâmul propriu, dorim ca sâmbătă, la ora meciului cu Steaua, Sala “Olimpia” să se transforme, din nou, în al șaselea jucător și să ne împingă de la spate pentru obținerea unui rezultat mare. Suntem conștienți că nu ne va fi ușor, dar, cu suportul fanilor din tribune și dăruirea totală a tinerilor noștri jucători pe parchet, vom încerca să reiterăm scenariul luptei dintre David și Goliat, în arena campionilor.

Drept urmare, vă așteptăm din timp la sală pentru a vă așeza comod pe scaune și a asista la o nouă seară spectacol pentru baschetul ploieștean!

“Ploieșteni pentru Ploiești”, împreună suntem mai puternici!” (sursa: Facebook CSU Ploiești Basketball)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s