EVENIMENT

Ce pedepse poate primi profesoara din Cuza care a tuns doi elevi

ELENA V.

În urma evenimentului din liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Ploiești în urma căruia doi elevi ai colegiului au fost tunși de către dirigintă, reporterii noștri au stat de vorbă cu un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Prahova pentru a afla de ce sancțiuni este pasibilă profesoara în cauză.
banner-emag-sph

Se pare că la începutul săptămânii viitoare se va afla concret ce pedeapsă va primi profesoara din Cuza, urmând să se prezinte concluziile comisiei de anchetă. 

„Indiferent ce discuții au fost cu părinții care au spus că nu au dorit să reclame cazul, susținând că dintr-o întâmplare a ajuns în presă, este o realitate faptul că profesoara a atins copiii și i-a tuns. Acest lucru este total interzis și clar va fi sancționată, rămâne de văzut cum”, a declarat un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Prahova pentru reporterii publicației noastre.

Se pare că sancțiunile pe care aceasta le poate primi încep de la un simplu avertisment și pot ajunge până la pierderea calității de diriginte la clasa a VII-a (clasa în care sunt cei doi elevi), ceea ce presupune pierderea sporului la salariu de 10%.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s