EVENIMENT

Bărbat omorât pe trecerea de pietoni în Ploiești!

CLAUDIU G.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Ploiești a fost omorât duminică seara, 19 noiembrie, pe trecerea de pietoni, după ce a fost lovit de mașină. Accidentul a avut loc pe Bulevardul București, pe sensul către București. Bărbatul a fost transportat la spital, însă a murit în unitatea medicală.

banner-emag-sph

Reporterii noștri au stat de vorbă cu un taximetrist care tranzita zona:

„S-a întâmplat în jurul orei 21. Toată zona era plină de mașini de poliție, ambulanțe și polițiști locali. Am văzut un mașină neagră marca Audi, dar nu pot spune sigur dacă este vorba de autor, deși așa bănuiesc. Este o problemă mare cu trecerile de pietoni din zona respectivă, nefiind iluminate calumea”, a relatat taximetristul pentru reporterii SĂPTĂMÂNA PRAHOVEANĂ.

Un accident similar a avut loc în aceeași zonă la câteva minute distanță. Un șofer în vârstă de 37 de ani a accidentat un bărbat în vârstă de 21 de ani din Bihor tot pe Bulevardul București, de această dată pe sensul către centrul municipiului. Din primele cercetări, și acest bărbat a fost lovit tot pe trecerea de pietoni.

Foto cu caracter ilustrativ.

Reclame

1 gând despre „Bărbat omorât pe trecerea de pietoni în Ploiești!”

 1. Cred că articolul din lege privind ”trecerea de pietoni” trebuie modificată…!
  Dar să NU mai fie DOAR ÎN FAVOAREA PIETONULUI INCONȘTIENT…!
  Am văzut de nenumărate ori că pietonii se ARUNCĂ pe trecere știind că au PRIORITATE… fără să se asigure câtuși de puțin…! Și sunt la limita accidentului… pentru că scapă de el datorită șoferului ce frânează în ultimul moment!
  Am avut chiar eu un astfel de incident!
  Cu ochii în telefon, două fete au pășit pe trecere de pietoni direct de pe trotuar, cu privirea direcționată asupra telefonului, nu pe ce se întâmplă în circulație!
  Nu ar fi mai bine ca legea să-i oblige să se asigure că pot traversa în siguranță chiar și pe aceste TRECERI DE PIETONI (adică mașinile ce se apropie sunt la peste 30-40 de metri de ei) ca aceștia să poată frâna fără probleme și evita accidentele?
  Gândiți-vă în situația pe timp de iarnă, când mașina poate aluneca ca o sanie… în timp ce bravul pieton trece fără nici o fărâmă de grijă (că doar e pe ”trecere”, nu?). Accident grav 100%…! DECES GARANTAT!
  Cui îi ajută?
  NIMĂNUI…!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s