EVENIMENT

Razii ale polițiștilor în Obor și Bereasca

CLAUDIU G.

Polițiștii Secției 1 Ploiești au continuat acțiunile de verificare a comercianților din zona Oborului și a cartierului Bereasca. Au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 4.600 de lei și au fost confiscate țigarete, alcool, parfumuri precum și alte bunuri. Au fost întocmite și 2 dosare penale.

 La data de 9.12.2017, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Politie au desfășurat o acțiune în zona Oborului și a cartierului Bereasca, pentru verificarea legalității actelor de comerț.

Astfel, în intervalul 8-12, polițiștii au acționat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi alcool dar și a altor nereguli.

Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.600 lei.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea unor bunuri, în valoare de 4 400 lei, care erau comercializate fără îndeplinirea condițiilor legale.

Polițiștii au depistat pe strada Trandafirilor o femeie, care deţinea 200 de ţigarete, fără a îndeplini condiţiile legale. Persoanei  în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării  cercetărilor.

Totodată, trei bărbați au fost depistati în Oborul Ploiești, în timp ce ofereau spre vânzare 100 litri alcool, fără a deține documente necesare în acest sens.

Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-le  ridicate în vederea confiscării cantitățile de alcool oferite spre vânzare.

Un alt bărbat a fost depistat în aceeași zonă, oferind spre vânzare covoare persane de diferite mărimi și culori, fără a deţine documente necesare în acest sens.      Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-i  ridicate în vederea confiscării bunurile oferite spre vânzare.   

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s