EVENIMENT, PUBLICITAR

Fuego vine la Da Vinci Events Ploiești!

ELENA V.

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este momentul în care ne îndreptăm atenția spre timpul de calitate petrecut împreună cu  oamenii dragi, cei care contează cu adevărat pentru noi. Căutăm să ne apropiem unii de alții și să recuperăm cumva timpul pierdut în restul anului.

Da Vinci Ploiești este alături de ploieșteni de peste 12 ani. Au trecut multe anotimpuri în care la restarantele noastre ați trăit momente unice. Fie că vorbim de petreceri de zile de naștere, aniversări sau banala pauză de masă zilnică, pentru mulți dintre dumneavoastră,  restaurantele noastre vă sunt aproape de suflet. Am crescut și am evoluat împreună. Pentru că ne-am dorit să ducem relația cu ploieștenii mai departe și să punem umărul la îndeplinirea unor visuri, la sfârșitul acestui ani am finalizat un proiect drag nouă, Da Vinci Events.  O sală de evenimente cu un design deosebit, încăpătoare, unde poți puncta cele mai frumoase evenimente din viața ta. De la botezuri și nunți, la evenimente corporate. Ne-am gândit că este momentul perfect să vă facem cunoșțință cu noua locație astfel încât am planificat un eveniment memorabil, în seara de Ajun. Un concert deosebit susținut de îndrăgitul interpret, Fuego (Paul Surugiu). Am pregătit o cină delicioasă și o ofertă de nerefuzat, pentru o seară memorabilă, în care vom intra împreună în atmosfera magică a Crăciunului.

Costul biletului este  de 99 lei și include cina și o băutură la alegere. Persoanele care doresc să participe numai la concert pot opta pentru achiziționarea biletului fără cină, prețul acestuia fiind de 65 de lei.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului!

Sursa: comunicat de presă

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s