SOCIAL

Maria Stan, cea mai tare invitată a emisiunii lui John din 2017: „Dacă nu eram concurentă, l-aş fi votat şi susţinut pe…”

CLAUDIU G.

Maria-Magdalena Stan, în vârstă de 16 ani, a câștigat titlul de Invitat al anului 2017 „Generația lui John”. Elevă în clasa a X-a la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești, Maria este pasionată de handbal, însă din cauza unor probleme personale a fost nevoită să renunțe la acest sport, după opt ani în care a făcut performanță. Tânăra nu a pierdut timpul și s-a reorientat către voluntariat.

La ora actuală, Maria Stan activează în 5 asociații și îi rămâne timp și pentru pictat și pentru scrisul poeziilor:

Citește aici una dintre poeziile publicate de Maria Stan pe site-ul Info Ploiești City!

„O altă pasiune este poezia. Scriu poezii de aproape 2 ani, unele dintre ele fiindu-mi publicate pe site-ul online Info Ploieşti City cu care am colaborat o perioadă de timp, iar cu altele participând la multe concursuri unde am câştigat premii. Cea mai mare realizare în ceea ce priveşte poezia este volumul „Antologie lirică”, scos de la tipar săptămâna trecută, unde mi-au fost publicate mai multe poezii. Visul meu în ceea ce priveşte această pasiune este să public propriul volum de poezii. Altă pasiune este pictura. Pictez pe hârtie, pânză, sticlă, fac schițe, portrete şi caricaturi”, a mărturisit Maria.

„Dacă nu eram concurentă, l-aş fi votat şi susţinut pe…”

„A fost o onoare pentru mine să fiu nominalizată invitata anului 2017 la emisiunea Generaţia lui John. Este un sentiment de împlinire sufletească şi o mândrie în egală măsură. Dacă nu eram concurentă, l-aş fi votat şi susţinut pe domnul profesor Karaghiaur, care este profesor de franceză la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești, deoarece este super cool şi ne înţelege toate problemele.

Am o părere foarte bună despre emisiune deoarece este o rampă de lansare pentru foarte mulţi tineri talentaţi , învăţăm multe lucruri interesante şi constructive şi John este un foarte bun moderator. Mulţumesc John ca m-ai suportat!”, a adăugat Maria Stan, câștigătoarea titlului de Invitat al anului 2017 – Generația lui John.

Mâine dimineață Bogdan Dinu va relata cum s-a derulat Gala „Generația lui John” 2017, din punctul său de vedere. Urmărește BOGDANDINU.COM!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s