LOCAL: CRAIOVA

CRAIOVA | ASD-UC aduce Crăciunul în viața copiilor din medii defavorizate!

ANDRA-MARIA I.

Vineri, 15 decembrie, s-a încheiat cel mai recent proiect desfășurat de Asociația Studenților de la Drept, filiala Craiova, care, centrându-și atenția asupra familiilor din zona rurală învecinată, ale căror venituri nu sunt îndeajuns pentru a asigura o sărbătorire corespunzătoare a Crăciunului, precum și asupra copiilor de la „Sfântul Mina”, au strâns pe parcursul săptămânii trecute jucării, rechizite, cărți, haine care urmează a fi distribuite în zilele de 18, respectiv 19 decembrie.

Proiectul, intitulat „Santa Me” și aflat la a treia ediție, limitat inițial la studenții Facultății de Drept, a căpătat treptat amploare, fiind promovat în mediul online de Marius Nicolae, vlogger craiovean solidar cauzei, astfel că donatorilor li s-au alăturat elevi ai Colegiilor Naționale „Elena Cuza” și „Frații Buzești”, precum și persoane din afară.

Radu Vlădoi, un tânăr student implicat în proiect, nerăbdător să vadă un strop de bucurie pe fețele micuților, își descrie experiența trăită ca fiind inedită: „Am rămas plăcut surprins când am văzut numărul mare de donații. Arată că oamenii nu au uitat încă să fie oameni”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s