EVENIMENT

Fifty Shades of Grey. Vrei să vezi filmul, dar cartea ai citit-o?

Apărut în premieră pe 9 februarie, ultimul film al francizei „Fifty Shades of Grey” se numără printre cele mai discutate și căutate subiecte pe internet zilele acestea.

Potrivit profm.ro, Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în CINCIZECI DE UMBRE DESCĂTUȘATE, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades”. Noul capitol continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018.

Mulți fani români ai acestei francize au dat năvală în cinematografe pentru a cumpăra bilete la acest film, dar câți au citit, oare, cartea pe care se bazează filmul? Specialiștii susțin că citirea cărții, iar abia apoi vizionarea ecranizării oferă o nouă perspectivă asupra filmului, una de care ceilalți cinefili care s-au lipsit de lectură nu au parte.

Citește aici ultimul volum al trilogiei „Fifty Shades”, în care Anastasia Steele și Christian Grey au acum totul:  dragoste, pasiune, intimitate, bogăție și o mulțime de posibilități privind viitorul lor. Însă Ana știe că nu va fi ușor să trăiască alături de Fifty Shades. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut.


CITEȘTE ȘI: Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru EA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s