EVENIMENT

3 idei de cadouri de Valentine’s Day pentru EA

În Suedia, 14 februarie semnifică ziua tuturor inimilor. În tradiția occidentală, Valentine’s Day este o zi care să marcheze iubirea dintre el și ea (în cele mai întâlnite cazuri). Pentru majoritatea românilor, 14 februarie ridică probleme grele în ceea ce privește cadourile. Echipa noastră a creat o listă cu cele mai tari cadouri pentru ea.

1. Cincizeci de umbre descatusate, cartea, iar apoi filmul

Apărut în premieră pe 9 februarie, ultimul film al francizei „Fifty Shades of Grey” se numără printre cele mai discutate și căutate subiecte pe internet zilele acestea. Mulți fani români ai acestei francize au dat năvală în cinematografe pentru a cumpăra bilete la acest film, dar câți au citit, oare, cartea pe care se bazează filmul? Specialiștii susțin că citirea cărții, iar abia apoi vizionarea ecranizării oferă o nouă perspectivă asupra filmului, una de care ceilalți cinefili care s-au lipsit de lectură nu au parte. Cumpără cartea de aici!

2. O sticlă de vin și o cană termosensibilă

Cadoul ăsta se adresează amândurora. Doar nu o să beți bere de Valentine’s Day. De aici poți să cumperi o sticlă de vin roșu Budureasca Organic, sec, din 2015 (750ml), iar de aici poți să cumperi o cană care reacționează la căldură, dezvăluind o imagine nouă și amuzantă, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților!

3. Cumpără-i ceva care să îi rămână toată viața

Cum ar fi o bijuterie. Într-adevăr, un astfel de cadou presupune un mic efort financiar, însă rezultatele sunt pe măsură. De această dată nu putem să îți recomandăm un model anume, ci va trebui să te orientezi personal către ceva ce consideri că i-ar plăcea ei. Îți lăsăm aici, în schimb, un site de încredere de pe care poți comanda. Succes!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s