EVENIMENT

Studenții ASPSE vă invită la conferința „On Therapy”

BOGDAN DINU / Director editorial

Tinerii din cadrul Asociației Studenților la Psihologie și Științele Educației vă așteaptă în număr cât mai mare la începutul lunii viitoare la conferința „Tehnici de intervenție în tulburări – Cazuri neobișnuite”, desfășurată în cadrul campaniei „On Therapy”.

Conferința va avea loc duminică, pe data de 1 Aprilie, începând cu ora 11:00. Taxa de participare este de 15 lei.

Rezervă un loc în sală folosind formularul aflat la finalul acestui articol.

Conferința se va desfășura la sediul Hermes Business Campus, Building A, 5-7 Dimitrie Pompeiu Blvd. , București 20335, la 2 minute de gura de metrou Pipera.

 

Evenimentul se va desfășura după următorul program: orele 10:30 – 11:00 sosirea participanților, ora 11:00 începerea conferinței, între orele 11:00 – 13:30 prelegerea speakerilor invitați la eveniment (paragraful următor), iar între orele 13:30 – 14:00 participanții vor lua o scurtă pauză. În ultima oră a evenimentului, participanții vor putea lua parte la conceptul „Biblioteca vie”.

Speakerii care vor fi prezenți la conferință sunt:

(1) Cristina Maria Gunea (psiholog psihoterapeut, consilier școlar și autor de cărți educaționale) va aborda tema tehnicilor utilizate în terapia copiilor și adolescenților;

(2) Vlad Grigorescu, psihoterapeut adlerian, membru al North American Society of Adlerian Psychology. Acesta a participat la fondarea Asociației de Psihologie și Psihoterapie Adleriană din România și va aborda în fața tinerilor pasionați de domeniul psihologiei tema tulburărilor de personalitate și abordarea adleriană (școala Chicago – Toronto – București);

(3) Simona Caranda, având drept de liberă practică în Consiliere și psihoterapii scurte (Terapii orientale pe resurse și soluții, Terapia Contextual Modulară etc.). Simona Caranda va vorbi despre psihoterapiile de scurtă durată în tulburări;

(4) Monica David, psihoterapeut sistemic și de orientare cognitiv-comportamentală de 10 ani, membru al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie cognitiv-comportamentală și al Colegiului Psihologilor din România.

(5) Lucian Negoiță, psihoterapeut principal formator și supervizor, psihoterapii cognitiv-comportamentale și hipnoză clinică Director Emotion Center, clinică de psihoterapie și dezvoltare personală.

Biletul în valoare de 15 lei poate fi achiziționat fie de la sediul ASPSE (Șoseaua Panduri, Nr. 90), fie prin depunerea banilor în contul ASPSE – IBAN: RO50INGB0000999905614274 (în acest caz, trimiteți dovada plății pe adresa de e-mail: ontherapy.info@gmail.com ). Vă puteți achiziționa bilet și în ziua conferinței.

„On Therapy” este o campanie marca ASPSE (Asociația Studenților de la Psihologie și Științele Educației), ajunsă anul acesta la cea de-a 9-a ediție, având o echipă de organizare formată în totalitate din studenți, obiectivul principal fiind realizarea unor oportunități prin intermediul cărora studenții să interacționeze cu cât mai multe forme de terapie pentru a le înțelege mai bine.

Pentru a vă rezerva un loc la conferință, completați formularul accesând acest link!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s