EVENIMENT

Cineacordeon pe scena Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești

Teatrul „Toma Caragiu” va invita sambata, 5 mai, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la concertul Cineacordeon. De la filmul mut, la… musical, un proiect ce poarta semnatura lui Emy Dragoi, artistul recunoscut drept „Regele jazz-ului la acordeon”.

In cadrul unui spectacol complex, publicul este invitat sa ia parte la o calatorie muzicala ce incepe in epoca filmului mut si a emblematicului actor Charlie Chaplin si ajunge la acordurile unor partituri din celebre creatii cinematografice moderne.

Pe parcursul a 60 de minute, imagini cinematografice se vor derula sub privirile spectatorilor, transportandu-i intr-un univers in care se vor delecta cu teme din filme internationale celebre, precum Casablanca, Un homme et une femme, dar si din pelicule romanesti (Ciuleandra, Pistruiatul, Maria Mirabela).

Incursiunii muzicale initiata de interpretul si compozitorul Emy Dragoi i se va alatura si cunoscuta actrita Medeea Marinescu, invitat special al spectacolului, una dintre cele mai apreciate actrite de teatru si film de la ora actuala, si unul dintre copiii-minune ai filmului romanesc din anii ’80.

Biletele se pot achizitiona de la Agentia de Bilete a Teatrului sau online, accesand link-ul https://ove.ro/cineacordeon. Pretul unui bilet este de 50 lei.

Va asteptam cu drag sa ridicam impreuna cortina asupra unui spectacol surprinzator, care se adreseaza publicului de orice varsta, rememorand, cu emotie si farmec, parfumul unei epoci considerata apusa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s