EVENIMENT

Începe prima ediție a festivalului de teatru IMAGINARIUM (21-27 mai)

Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, în parteneriat cu Primăria Ploiești și Asociația „Viitor Art”, organizează, în perioada 21 – 27 mai, prima ediție a Festivalului de teatru pentru copii și tineret „Imaginarium”. Se anunță șapte zile de spectacole, ateliere, evenimente stradale, dar și numeroase surprize.

„Vă invităm să fiți alături de noi la Festivalul de Teatru pentru Copii si Tineret IMAGINARIUM, un festival în care emoția, creativitatea și imaginația ne ajută să conturăm o lume magică în care, indiferent de vârstă, veți regăsi dorința și puterea de a visa și de a spera”, au transmis organizatorii.

Printre spectacolele prinse în program se află „Vrăjitorul din Oz”, „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, „iHamlet”, „Bekkanko”, „Lupul interzis”, „Carnival di Transfiguro”, „Bambi”, „Aripi rătăcite”, „Wanda”, „Furtuna”, „Aventurile lui Chilli Ramirez”, „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, „Gulliver”, „Crăiaza Zăpezii”, „Mica sirenă” și „Visul unei nopți de vară”.

Evenimentele vor avea loc la Teatrul pentru copii „Ciufulici”, Teatrul „Toma Caragiu”, Filarmonica „Paul Constantinescu”, dar și pe aleea pietonală din fața teatrului.

Pentru majoritatea spectacolelor, prețul biletelor va fi de 15 lei/persoană (adulți) și 12 lei/persoană (copii). De asemenea, pentru grupurile cu mai mult de 10 copii se aplică un tarif redus, de 10 lei/persoană.

Excepție face piesa „iHamlet”, spectacol pentru tineri peste 14 ani, la care intrarea va fi gratuită, în limita locurilor disponibile și în baza tichetelor ridicate de la Agenția de bilete a teatrului.

De asemenea, pentru tineri sunt aduse la Ploiești și spectacolele „Wanda”, „Furtuna” și „Visul unei nopți de vară”, în cazul cărora nu se aplică reducerea pentru grupuri de copii.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția teatrului, iar în următoarea perioadă vor fi puse în vânzare și on-line.

Potrivit consilierului artistic Miriam Dumitrescu, șeful Secretariatului literar al Teatrului „Toma Caragiu”, deși vorbim despre prima ediție a evenimentului, varianta pentru copii a festivalului de teatru devenit deja tradiția la Ploiești și organizat în fiecare toamnă, „Imaginarium” are deja un caracter internațional, datorită invitaților din Elveția și Republica Moldova.

Cu prilejul evenimentului, la Ploiești vor fi prezente trupe de teatru din mai multe orașe din țară, dintre care amintim București, Timișoara, Brașov, Oradea, Sibiu, Cluj, Galați.

Sursa: telegrama.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s