EVENIMENT

INTERVIU. Florin Scarlat (co-founder) povestește despre proiectul LifeBox

REDACȚIA

Florin Scarlat este co-founder al proiectului LifeBox. Reporterii ziarului nostru au avut plăcerea și onoarea de a-i adresa câteva întrebări în cadrul unui interviu:

REPORTER SP: Prezentați-vă, vă rog…

FLORIN SCARLAT: În cadrul echipei LifeBox suntem 3 tineri entuziaști, cu experiență în domenii conexe. Eu, personal, am ocupat timp de 10 ani funcția de director operațional în cadrul unui lanț de restaurante cu prezență internațională, al doilea co-fondator al LifeBox are o experiență de peste 4 ani în zona de online food ordering, iar cel de-al treilea este din Polonia și ocupă funcția de director de dezvoltare în cadrul unui lanț de restaurante cu expunere internațională de origine poloneză.

SP: Cum a început proiectul LifeBox?

F.S.: Am regăsit acest concept în afara țării și ne-a atras atenția identificând această nevoie și pe piața din România. Este evident trend-ul pieței: timpul liber din ce în ce mai scurt și nevoia oamenilor de a mânca sănătos. Să primești mâncarea pentru o zi întreagă dimineața, acasă sau la birou, este deja un beneficiu care le ușurează viața multor persoane în momentul de față, având în vedere că suntem prezenți în 4 mari orașe ale țării. Dacă ținem cont de nevoia de a mânca sănătos, putem spune că am atins o zonă insuficient exploatată în România și, având în vedere rezultatele înregistrate încă de la lansare, până în prezent, suntem convinși că nu ne-am înșelat în ceea ce privește acest concept.

SP: Ce v-a inspirat să porniți acest proiect?

F. S.: După cum spuneam, factorii esențiali care au contribuit la decizia noastră de a lansa acest concept și pe piața din România au fost timpul liber din ce în ce mai scurt și nevoia oamenilor de a mânca sănătos și de a adopta un stil de viață sănătos.

SP: Ce așteptări aveți de la proiect în următoarele luni?

F.S.: Obiectivul nostru principal este să aducem cutiile LifeBox în casele a câtor mai mulți români. De aceea, suntem în continuă dezvoltare la nivel național și sperăm ca până la finalul acestui an să fim prezenți în 6 orașe, prioritare în acest moment fiind Oradea, Timișoara și Brașov, de unde primim o mulțime de solicitări. De asemenea, în urma feedback-ului primit de la clienții noștri actuali, încercăm să îmbunătățim permanent calitatea serviciilor și a produselor și ne axăm pe identificarea unei soluții care să le permită consumatorilor să-și personalizeze conținutului box-ului, pe baza preferințelor lor culinare.    

SP: Care sunt următoarele orașe în care doriți să dezvoltați proiectul?

F.S.: În prezent, LifeBox este disponibil în Capitală, Cluj-Napoca, Ploiești și Constanța. Desigur, ne dorim o dezvoltare continuă și avem în plan și alte orașe din țară, începând cu Oradea, Timișoara și Brașov.

SP: Cum au reacționat oamenii la început când au auzit de acest proiect?

F.S.: Feedback-ul a fost pozitiv încă din prima săptămână! Deși ne așteptam să fim primiți cu entuziasm în București, primele zile ne-au depășit așteptările, lucru care ne-a confirmat faptul că tinerii (publicul nostru principal) din ziua de astăzi au un stil de viață foarte activ care le afectează programul de  nutriție de zi cu zi. Cei mai mulți mâncau haotic, sărind peste mese, dar simțeau, în același timp, nevoia unui echilibru și a unei diversități culinare. De aceea, am rezolvat ambele aspecte prin două persoane cheie din echipa noastră – un chef profesionist – Alex Cîrțu și un doctor nutriționist, Anamaria Iulian, care se asigură că fiecare client LifeBox mănâncă sănătos și corect din punct de vedere al numărului de kcal, fără însă a face vreun compromis în ceea ce privește gustul preparatelor.

SP: În prezent, oamenii sunt deschiși la un astfel de stil de viață?

F.S.: Cu siguranță! Și vedem acest lucru în numărul de mesaje pe care le primim zi de zi din diverse colțuri ale țării de la oameni care vor să comande de la noi. Vorbim deopotrivă de oameni care vor să slăbească fără a mai avea grija conținutului farfuriei, dar și de tineri care pur și simplu vor să mănânce mai sănătos, mai echilibrat. …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s